У Чернівцях поліція затримала чоловіка, який підозрюється в низці крадіжок

Чоловік обґрунтовано підозрюється в крадіжці майна з дачних будинків та автомобіля чернівчан. Злодій завдав своїми діями потерпілим шкоди на суму понад 10 тисяч гривень. За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

До Чернівецького відділу поліції надійшло повідомлення від 49-річної місцевої жительки. Жінка повідомила, що невідома особа проникла до її дачного будинку та викрала електроінструменти.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники Чернівецького відділу поліції опрацювали коло осіб, які могли бути причетні до злочину та встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 33-річний уродженець Черкаської області.

Зокрема, правоохоронці в ході проведення комплексу слідчо-оперативних заходів довели причетність вищевказаної особи ще до однієї крадіжки. Працівники Чернівецького відділу поліції встановили, що чоловік викрав з автомобіля 60-річного чернівчанина інструменти та комплектуючі.

Речові докази частково вилучено.

За вказаним фактом слідчі Чернівецького відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Злочинцю обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Реклама

Залишити коментар