Каспрук оскаржив рішення суду щодо скандальних управительских компаній

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук подав апеляцію на рішення щодо скандальних управителів ТОВ “Єврокомунбуд” та ПП “Порядок в домі”.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила радниця міського голови Чернівців з правових питань Тетяна Шепелько, пише molbuk.ua.

“Сьомий апеляційний адміністративний суд ухвалив : Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою Чернівецького міського голови Каспрука Олексія Павловича на ухвалу Чернівецького окружного адміністративного суду від 05 грудня 2019 року у справі за адміністративним позовом Чернівецького міського голови Каспрука Олексія Павловича до виконавчого комітету Чернівецької міської ради, Конкурсної комісії з призначення управителя багатоквартирного будинку житлового фонду міста Чернівці, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідачів: Департамент житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради, Товариство з обмеженою відповідальністю “Єврокомунбуд”, Приватне підприємство “Порядок в домі” про визнання протиправними та скасування рішень”, – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що Чернівецький окружний адміністративний суд закрив провадження за позовом Олексія Каспрука до виконкому та конкурсної комісії. Він позивався, аби конкурс на призначення управителями підприємств “Єврокомунбуд” та “Порядок в домі” визнали незаконним. Конкурс провели, коли Каспрук був у відставці..

Реклама

Залишити коментар