У Хотинському районі місцевий житель допустив наїзд на жінку

У Рукшині водій допустив наїзд на місцеву жительку. За вказаним фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

На спецлінію «102» надійшло повідомлення від чергового лікаря Хотинської центральної лікарні. Медичний працівник повідомив, що у приймальне відділення була доставлена жінка із видимими тілесними ушкодженнями, ймовірно отриманих унаслідок ДТП.

Співробітники Хотинського відділення поліції встановили, що 25-річний водій «Peugeot Partner» рухаючись у напрямку міста Хотин, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив наїзд на 39-річну жительку села Рукшин.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди з струсом головного мозку та численними забоями потерпілу було доставлено до районної лікарні.

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар