У Чернівцях відбудеться масштабний бізнес-форум

23-го грудня у Чернівцях відбудеться T-FORUM, на якому підприємцям розкажуть, як залучити кошти у свій бізнес, а також збільшити продажі. 

У форумі візьмуть участь представники бізнесу із Західної України, та Румунії.

Організатори кажуть, що на T-FORUM планує завітати делегація інвест-банку з Румунії та представники інвестиційного фонду з Об’єднаних Арабських Еміратів.

Тут представлять інноваційні розробки IFC (міжнародної фінансової корпорації, група Світового банку) та USAID (агенції США з міжнародного розвитку).

Бінесменів, директорів та головних бухгалтерів підприємств Чернівців та області, IT- компаній, харчової, легкої, машинобудівної промисловості запрошують взяти участь у форумі, аби отримати унікальні знання та інформацію, які допоможуть у розвитку бізнесу, та дадуть можливість залучення інвестицій у бізнес.

Спікери:
1. Давід Арахамія – Templatemonster, Weblium
2. Кирило Мухомедзянов – IFC
3. Людмила Тимошенко – USAID
Планується, що даний форум стане першим етапом на шляху до відновлення і налагодження контактів та співпраці з міжнародними організаціями, які демонструють надзвичайно високу оперативність та результативність в процесах впровадження різноманітних інтелектуальних розробок, запуску програм фінансування та іншої підтримки України як на національному, так і на регіональному рівнях.
У  планах організаторів проведення наступних етапів «T-FORUM» з періодичністю не менше одного разу на рік. Організатори форуму продовжать інтеграцію міжнародних і приватних організацій та інвестиційних фондів в економіку Чернівецької області.
Реклама

Залишити коментар