У Зеленського назвали перші три кроки, про які він домовлятиметься з Путіним

Прессекретар президента України Юлія Мендель назвала перші три кроки, про які Володимир Зеленський домовлятиметься з Володимиром Путіним на Нормандському саміті.

Про це Мендель написала у Facebook.

“Перші три кроки, які підніме Президент Зеленський на зустрічі в Парижі: терміни і умови повернення полонених українців, справжнє, а не “фейкове” припинення вогню, і, звісно, виведення чужих військ і бандформувань з території Донбасу. Перші два питання безпосередньо стосуються людського життя, а тому вони найважливіші. Останнє – умова для проведення виборів на Донбасі. Їх проведення, в рамках виборів по всій території України, може відбутися тільки коли там не буде чужих військ та незаконних збройних формувань”, – написала Мендель.

За словами речниці Зеленського від Нормандського саміту існують завищені очікування, але потрібно розуміти, що 10 грудня війна не закінчиться.

“Так, 10 грудня війна на Донбасі не закінчиться, це правда. Завищені очікування від “Норманді”, як її вже охрестили в народі, можуть принести післясмак розчарування. Але згадайте: за останні три роки прогресу в закінченні війни майже не було. Ми просто кожен день поповнювали архіви статистики обстрілів, поранених і вбитих”, – нагадала Мендель.

Реклама

Залишити коментар