Голова Чернівецької ОДА розповів про кадрові зміни в будинку з левами

Перший тиждень роботи новопризначеного голови Чернівецької обласної державної адміністрації завершився підписанням нових доручень та призначень.

На брифінгу Сергій Осачук повідомив, що вже особисто обрав заступників, а новостворену команду презентує за кілька тижнів.

“Я маю дуже сильне бажання завершити цей процес до кінця грудня, оскільки цей процес пов’язаний з допусками, перевірками, думаю ми до кінця грудня повністю команду сформуємо. Звичайно це є Наталія Гусак та Богдан Ковалюк. Я сам рекомендував, я місцевий, я знаю їх фаховість і це перший мій критерій”, – зазначив голова ОДА.

Окрім того, як повідомив Сергій Осачук, досі триває процес призначення нових голів державних адміністрацй, проте конкретні прізвища він не назвав. Зауваживши лише те, що імовірно це будуть члени партії «Слуга народу».

“Для чого людині іти в партійну роботу, займатися виборами, агітувати, проводити виборчі кампанії, перемагати, а потім не бути допущеним до реалізації своїх програм? Тому я вважаю, що представники партії «Слуга народу» мають бути членами команди управлінців на території Чернівецької області, але за принципом, що це носії нової енергетики”, – зауважив Осачук.

Реклама

Залишити коментар