У Новоселицькому районі поліція затримала викрадача автомобіля

27 листопада, на спецлінію «102» надійшло повідомлення від жителя Новоселицького району. Чоловік повідомив, що невідома особа заволоділа його автомобілем.
Правоохоронці встановили, що 65-річний чоловік хотів продати свій транспортний засіб «Hyundai Tucson» за яким прийшов покупець. Невідомий чоловік під приводом перевірки справності авто, заволодів його автомобілем та зник у невідомому напрямку.
Завдяки злагодженим діям Ситуаційного центру, Управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області та патрульних поліцейських, автомобіль вдалося оперативно розшукати.
Поліцейські зупинили транспортний засіб у межах села Горішні Шерівці Заставнівського району та встановили особу правопорушника. Ним виявився місцевий житель Заставнівського району.
Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною Наразі 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу.
Реклама

Залишити коментар