У Чернівцях п’яний водій, який намагався втекти від поліції отримав 5 адмінматеріалів

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції у Чернівецькій області.

У Чернівцях о п’ятій ранку, на перехресті вулиць Г. Майдану, проспект Незалежності патрульні помітили транспортний засіб Mercedes, який порушив правила дорожнього руху п. 9.2б ПДР України. Вимоги про зупинку у гучномовець, звукові сигнали та увімкнені червоні й сині проблискові маячки водій ігнорував та продовжив рух. Патрульні переслідували автомобіль та подали вимогу про зупинку, чоловік збільшив швидкість та почав втікати.

Зупинивши авто водій вийшов із транспортного засобу, викинув ключі та почав втікати. Інспектори наздогнали та затримали порушника.

Під час спілкування поліцейські помітили у чоловіка присутні ознаки сп’яніння. Водій відмовився пройти огляд на стан сп’яніння.

На громадянина складено всі відповідні адміністративні матеріали. Тепер остаточне рішення щодо горе-водія прийматиме суд.

Оскільки чоловік поводив себе підозріло та помітно нервував, згідно зі ст.34 ЗУ «Про Національну поліцію» охоронці провели поверхневу перевірку. В ході перевірки у 28-річного чоловіка виявили предмет схожий на зброю та 5-ть набоїв.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу для подальшого встановлення всіх обставин події.

Реклама

Залишити коментар