Вихованці підземелля. У селі Хрещатик вже майже десять років дітей водять до садочка у підвалі

Діти підземелля. У селі Хрещатик Заставнівського району вже майже десять років дітей водять до садочка, який облаштували в підвалі місцевого навчально-виховного комплексу. Батьки хвилюються за здоров’я малечі, адже в приміщенні немає відповідної вентиляційної системи, через що з’явився небезпечний грибок. У селі взялися за цю проблему – знайшли нове місце та порахували, скільки коштів потрібно на реконструкцію. Але справа зависла в повітрі.

Реклама

Коментарі:

  • Чому ви подаєте неправдиву інформацію?
    Почнемо із того,що саме голова села перенесла садочок із школи у підвальне приміщення 10 років назад за колосальну суму грошей 24 000$
    І цей садок переносять хочуть перейти 4 раз, а не краще було збудува новий???

  • Неправдиві інформацію подаєте ви-Інна, бо голова села немала ніякого відношення до реорганізації Хрещатицької ЗОШ в Навчально виховний комплекс (школа-сад). Саме освіта створивши даний заклад не створила для цього умови. Сільська рада не фінасувала ніякі будівельні роботи у цьому закладі тим більше коли проводилися роботи ніхто не питав дозволу сільської ради і батьків теж. Замовником цих робіт був відділ освіти, який відповідає за це. Та скільки було потрачеона дані роботи сільському голові та депутатам не відомо.

  • INNA FOX(не шифруйтеся псевдонімами) не шукайте вини в сільському голові, краще допоможіть селу збудувати садочок, бо скільки би не коштував він, всеодно здоров’я і життя малолітніх дітей ДОРОЖЧЕ!

  • Марія Степанівна, а те що діти п’ють з технічних труб воду і чайники з каструлями заварені білим осадом,то це не здоров’я наших дітей???
    І ви хочете сказати,що ви знову не причетні ???
    Досить обманювати людей….
    А садок теж ваша заслуга,тож не лукавте !!!!!

  • Не судіть по собі!Я ніколи не лукавила і готова відповісти на всі питання в очі, і пишаюся тим, що змогла зробити для людей водопровід і ще багато чого. А садочок все одно колись буде, незважаючи на вас, бо вам він більше потрібний ніж мені.

Залишити коментар