Ексмер Новодністровська замовив собі нову Tesla Cybertruck

Колишній міський голова Новодністровська Чернівецької області Руслан Панчишин замовив собі останню модель електрокару ,  Tesla Cybertruck яку планують випустити в продаж наприкінці 2021 року.

Про відповідне передзамовлення автомобіля Панчишин повідомив на своїй сторінці у Facebook.


У коментарі molbuk.ua екс-мер Новодністровська зазначив, що наразі він єдиний українець, який замовив собі останню модель цього електрокару.

“Я вважаю, що це машина 22 століття. А оскільки випала нагода поїздити на ній в 21-му, я прийняв для себе рішення придбати таке авто. Її вартість становить 39900$. За такі гроші в Україні можна придбати, наприклад вживаний Volkswagen Touareg з пробігом 100 тисяч кілометрів. Тому, як на мене, це гарна ціна за такий економний, потужний і новий електромобіль. Вважаю, що це гарне вкладення коштів, оскільки переконаний, що коли це авто вийде в серійний продаж, наприкінці 2021 року, його ціна буде набагато вищою”, – прокоментував Руслан Панчишин.

Він зауважив, що передзамовлення автівки йому обійшлось в 100 доларів, а виробник обіцяє, що купити автівку він зможе аж наприкінці 2021 року.

Незвичний дизайн автівки сподобався Панчишину:

“Знаєте на “вкус и цвет товарища нет”, мені дизайн сподобався, навіть дуже”.

Окрім цього, Руслан Панчишин зазначив, що ця автівка ідеально підходить для українських доріг.

Реклама

Залишити коментар