На Буковині СБУ провела антитерористичні навчання

На базі однієї з виправних установ Чернівецької області Координаційна група Антитерористичного центру провела антитерористичні навчання.

Про це повідомляє пресслужба УСБУ в Чернівецькій області.

У тренуваннях взяли участь представники регіональних підрозділів Служби безпеки України, групи швидкого реагування центрально-західного міжрегіонального управління Державної кримінально-виконавчої служби, Національної поліції, органів державної влади та місцевого самоврядування.

Учасники зборів відпрацювали алгоритм дій із локалізації терористичних та диверсійних проявів, перевірили роботу системи оповіщення, реагування на терзагрози у місцях масового скупчення людей, а також можливості використання безпілотних літальних апаратів під час проведення спеціальних операцій.

Завдяки швидким та професійним діям правоохоронців умовний заколот у виправній установі було припинено, заручників звільнено, а виявлені макети вибухових пристроїв – знешкоджено.

Проведений аналіз кожного з етапів навчань засвідчив високий рівень готовності учасників тренувань до виконання завдань із запобігання терористичним загрозам та диверсіям у реальних умовах.

 

Реклама

Залишити коментар