Гончарук дозволив собі мільйонну поїздку на улюбленому літаку Януковича

Український прем’єр полетів за мільйон гривень у Лондон, позичати гроші.

Прем’єр Олексій Гончарук нещодавно злітав до Лондона, щоб підписати чергову кредитну угоду. І все б нічого, якби цей переліт не коштував українському бюджету в мільйон. Глава українського Кабміну по кредит вирушив на літаку преміум-класу, який дістався від експрезидента Януковича.

Пресслужба Гончарука за результатами візиту у Лондон повідомила, що прем’єр підписав “документи” на загальну суму у 900 млн євро. Проте, як зазначає Obozrevatel, у релізі не вказано, що ці кошти являють собою кредит і в результаті Україна отримала ще  більше боргового навантаження, яке вже досягло історичного максимуму.

Повідомляється, що у разі польоту рейсовим бортом, поїздка Гончарука обійшлася б українцям лише у 4,1 тис. грн, а в бізнес-класі – 17,6 тис. грн за два квитки, якщо придбати їх завчасно. Проте, глава уряду обрав Airbus А319CJ, яким свого часу користувався Віктор Янукович. Секретаріат Кабінету міністрів заплатив державіакомпанії “Україна” більш ніж мільйон гривень — відповідний документ є у розпорядженні. Відомо, що у шикарному і дорогому Airbus А319CJ є кабінет, спальне місце, особистий санвузол.

Реклама

  • “Гаманець” А.С.Гриценка з”акривають”, 3-мовний тижневие “День”, й Садовому, “вIддавшому на його користь голоси пред’являють пIдозру..

Залишити коментар