Коломойський: ПриватБанк буде повернутий мені найближчим часом

Раніше прем’єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що уряд та президент робитимуть все можливе для того, аби не допустити повернення ПриватБанку та коштів з нього колишнім власникам.

Як заявив Коломойський виданню Kyiv Post, про його плани повернути ПриватБанк, який до грудня 2016 року був в його власності, знають у Міжнародному валютному фонді.

«Міжнародний валютний фонд знає, що ПриватБанк буде повернутий мені найближчим часом», — заявив олігарх.

Водночас Коломойський заявив, що не знає, чому його Нікопольський завод феросплавів викупив оренду парковки перед головним офісом ПриватБанку.

Олігарх підкреслив, що завод справедливо вимагає компенсації від ПриватБанку, і пригрозив, що протест може загостритися, якщо банк не здасться.

«Якщо ПриватБанк продовжить так себе поводити, я думаю, що працівники заводу можуть увійти до ПриватБанку», — заявив Коломойський.

Раніше Високий суд Лондона погодився надати адвокатам Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова додатковий час на підготовку до слухань у справі про виведення коштів колишніми власниками ПриватБанку.

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук під час візиту до Лондона та зустрічі з місцевими представниками бізнесу заявив, що уряд та президент робитимуть все можливе для того, аби не допустити повернення ПриватБанку та коштів з нього колишнім власникам.

Також, за даними ЗМІ, в українському уряді розробляють новий законопроєкт, у якому хочуть прописати пряму заборону повертати виведені з ринку шляхом націоналізації банки колишнім власникам. Таку вимогу Україні висунув Міжнародний валютний фонд.

Реклама

Залишити коментар