На пункті пропуску «Фальків» чоловік намагався підкупити прикордонників

На міжнародному пункті пропуску чоловік намагався підкупити працівників прикордонної служби, щоб безперешкодно перетнути кордон та уникнути огляду транспортного засобу на якому він перевозив чималу партію тютюнових виробів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

На спецлінію «102» надійшло повідомлення, що на території міжнародного пункту пропуску «Фальків» громадянин сусідньої держави запропонував працівнику прикордонної служби неправомірну вигоду у сумі 1 тисяча євро.

Правоохоронці встановили, що 35-річний житель села Долішній Шепіт намагався домовитись з прикордонником про сприяння у незаконному переміщенні сигарет до сусідньої країни.

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Поліцейські слідчого Управління Нацполіції в Чернівецькій області спільно з співробітниками Чернівецького прикордонного загону затримали буковинця в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Порушнику оголошено про підозру. Наразі триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар