Функціональні обов’язки головних сержантів затвердять на законодавчому рівні

В Україні планується затвердження функціональних обов’язків головних сержантів на законодавчому рівні, заявляє начальник Генерального штабу – Головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак.

Про це повідомили у пресслужбі Міноборони, передає УНН.

Затвердження функціональних обов’язків головних сержантів на законодавчому рівні та затвердження методичних рекомендацій командирам щодо побудови ними ефективних службових відносин із головними сержантами, як очікується, стануть важливими кроками на шляху удосконалення.

“Для повного вирішення цього питання необхідний час, але це дозволить нам змінити культуру взаємовідносин та побудувати її на основі євроатлантичних принципів та підходів”, – зазначив генерал-лейтенант Руслан Хомчак.

Окрім цього, 2020-й рік оголошено у Збройних силах роком професійного сержанта.

“На даний час розвиток професійного сержантського корпусу проводиться відповідно до попередньо визначених напрямків та завдань. Ми маємо підтримувати цю позитивну динаміку у подальшому. Тому я оголошую 2020 навчальний рік – роком професійного сержанта”, – зазначив Хомчак.

Головнокомандувач ЗСУ також визначив основні напрямками роботи головних сержантів усіх рівнів у 2020 році, які сприятимуть зміцненню почуття корпоративної єдності сержантського корпусу ЗС України.

Реклама

Залишити коментар