У четвер відбудеться позачергова сесія Чернівецької міськради

21 листопада о 10.00 в сесійній залі міської ради скликається позачергова сесія міської ради VІІ скликання. На розгляд позачергової сесії міської ради VІІ скликання винесені  питання:

Про повторний розгляд пунктів 26, 28, 30, 31, 43, 44 рішення міської ради VІI кликання від 07.11.2019р. №1946 «Про розгляд звернень фізичних осіб щодо передачі безоплатно у власність та надання в оренду земельних  ділянок, надання дозволів на складання та затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, визнання такими, що втратили чинність та внесення змін до окремих пунктів рішень з цих питань».

Про повторний розгляд пункту 18 рішення міської ради VІI кликання від 07.11.2019р. №1940 «Про розгляд звернень громадян щодо поновлення договорів оренди землі, надання земельних ділянок в оренду, надання дозволів на складання та затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду, визнання такими, що втратили чинність, та внесення змін до окремих пунктів рішень з цих питань».

Про повторний розгляд рішення міської ради VІI скликання від 08.11.2019 р. №1957 «Про повернення коштів до міського бюджету».

На позачергову сесію міської ради VІІ скликання запрошено:  заступників міського голови,  членів виконавчого комітету, керівників окремих виконавчих органів міської ради, прокурора Чернівецької місцевої прокуратури, начальника  Чернівецького відділу поліції Головного управління національної поліції в Чернівецькій області, голову міської ради ветеранів війни, праці і збройних сил, депутатів Верховної Ради України, обраних від м.Чернівців, депутатів Чернівецької обласної ради, обраних від м.Чернівців, голову облпрофради, представників засобів масової інформації.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької міської ради.

Реклама

Залишити коментар