КП МіськШеп готове до зимового утримання вулиць та доріг Чернівців

Зимове утримання проїзних частини вулиць міста виконує Чернівецьке міське комунальне підрядне шляхово-експлуатаційне підприємство.

Перша черга – обробляються всі центральні вулиці, де рухається електротранспорт (першочергово спуск на вул. Ю.Гагаріна). Друга черга – обробляються всі автобусні маршрути та вулиці «великого» і «малого» об’їзних кілець. Після розчистки вулиць 1 і 2 черги, організовуються роботи на інших об’їзних вулицях.

На ділянках вулиць, які не посипаються механізовано, де є круті спуски і підйоми, створюються запаси посипкового матеріалу для ручної посипки.

На сьогодні для утримання вулично-шляхової мережі міста запас протибуксівних  матеріалів складає:  піску  – 152,5 куб.м., піщано-соляної суміші – 2815,8 куб.м.  солі – 1456,8 т.

Підприємством проведено профілактичний ремонт 37 одиниць дорожньої техніки (при плані 39).

Відповідно до наказу директора департаменту житлово-комунального господарства міської ради від 16 жовтня 2019 р. № 123-од «Про забезпечення безперебійного  та  безпечного руху транспорту на основних магістралях   міста   в   осінньо-зимовий  період  2019-2020  року»,  начальника

Чернівецького міського комунального підрядного шляхово-експлуатаційного підприємства  Дущака Е.І.   зобов’язано  розробити маршрути руху спецавтотранспорту при обробці проїзних частин вулиць та графік роботи відповідальних інженерно-технічних працівників. Після їх погодження з управлінням патрульної поліції в Чернівецькій області  та  МКП «Чернівецьке тролейбусне управління», маршрути будуть опубліковані на  офіційному вебпорталі Чернівецької міської ради.

КЖРЕП та приватними підприємствами для здійснення прибирання тротуарів і прибудинкових територій в зимовий період, буде задіяно 24 одиниці автотракторної техніки та 268 двірників. Також, зазначеними підприємствами заготовлено піску 432,73 куб.м і солі 78,1 т.

Про це повідомили у пресслужбі Чернівецької міської ради.

Реклама

Залишити коментар