Сьогодні Рада розгляне Бюджет-2020 у другому читанні

Верховна Рада України сьогодні на пленарному засіданні розгляне проект закону про Державний бюджет на 2020 рік у другому читанні.

Про це йдеться у порядку денному сьогоднішнього засідання парламенту, передає УНН.

Так, парламентарі розглянуть у другому читанні проект закону №2000 про Державний бюджет України на 2020 рік, а також №2144 про внесення змін до Бюджетного кодексу України. Також планують розглянути законопроект про використання земель оборони (№0855).

Окрім того, народні депутати планують розглянути у першому читанні проект закону щодо продажу земельних ділянок державної та комунальної власності або прав на них (№2195), а також низку законопроектів про внесення змін до Податкового кодексу.

Також планують внести до порядку денного розгляд проекту закону №2359 та альтернативний №2359-1 щодо створення умов для забезпечення виконання зобов’язань України з відокремлення діяльності з транспортування природного газу за Протоколом про приєднання України до Договору про заснування Енергетичного Співтовариства.

Окрім того, парламентарі планують розглянути у другому читанні законопроекти про отримання дозвільних документів (№0897), про наукову і науково-технічну діяльність (№0898), про державну підтримку малого та середнього підприємництва (№0942).

Також народні депутати розглянуть низку кадрових рішень.

Реклама

Залишити коментар