У Харкові Зеленського зустріли протестом проти розведення військ

Біля Харківської ОДА перед приїздом Володимира Зеленського пройшла акція проти розведення військ на Донбасі.

Про це повідомляє місцеве харківське видання Mediaport.

“Біля Харківської облдержадміністрації кілька годин протестують люди. Вони тримають плакати ” Україна — не рояль”,”Не смій здавати Україну” та інші”, – йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що учасники акції таким чином висловлюють своє занепокоєння рішеннями влади з приводу розведення військ на Донбасі.

Також про це на своїй сторінці у Facebook повідомив ексзаступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука.

“Ці світлини ви не побачите на офіційному сайті Президента Зеленського. Та, і в багатьох ЗМІ теж не побачите… “Коридор ганьби” в Харкові”, – написав Тука.

Тука супроводив допис світлинами з акції. Учасники тримали транспаранти з написами “Коли вивчиш Конституцію?”, “Коли відкриєш другий конверт?”, “Не смій здавати Україну”, “Он не лох, но это не точно”, “Посміхніться, Путін вас розводить”, “Некомпетентність вбиває”, “Ростов уже ждет”.

Одна протестувальниця тримала плакат із написом “Ти – Моніка Кабаєва 42 рочки без комплексів та табу” – натяк на скандал щодо спроби тиску президента США Дональда Трампа, який призвів до імпічменту Трампа і через який Зеленського почали називати “Монікою Зеленські” (натяк на Моніку Левінські, через скандал з якою президент США Білл Клінтон отримав імпічмент). Крім того, цей плакат натякає на потурання президенту РФ Володимиру Путіну, якого через неофіційний зв’язок із спортсменкою Аліною Кабаєвою називають Кабаєвим, а також на переписку нардепа-“слуги” Яременка з повією, в тексті якої йшлося про вік і відсутність комплексів дівчини, а також про її “табу” в секс-послугах. Про свої 42 роки сам Зеленський згадував у скандальному спілкуванні з добровольцем у “Золотому”.

Один із мітингарів також тримав плакат “Україна не рояль!” – натяк на номер “Кварталу”, в якому Зеленський “грав” на роялі геніталіями.

 

Фото – Mediaport

Реклама

  • молодці Харків’яни, чи він думав що його електорат вийде на підтримку? 😂Вони все що вміють,це висловлювати подяку у соцмережах.Сподіваюсь ще одного “легетимного” поборемо!

Залишити коментар