Стрілянина на кордоні: поблизу Красноїльська затримали двох порушників

Цими вихідними у Чернівецькій області прикордонникам доводилося двічі попереджувальними пострілами у повітря зупиняти правопорушників.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецького прикордонного загону.

“2 листопада, на ділянці відділу прикордонної служби «Красноїльськ» затримали двох осіб. Прикордонний наряд, що ніс службу поблизу українсько-румунського кордону, виявив невідому особу неподалік
загороджувального паркану. Під час спроби подолати огорожу чоловіка вдалося затримати. При цьому охоронцям кордону довелося здійснити попереджувальний постріл у повітря. Зважаючи на те, що в далині стражі кордону прослуховували голоси від 3 – 5 осіб, і тому в заданий район вибула група реагування. яка за 200 метрів до кордону затримала чоловіка без документів. З появою прикордонників чоловік також вдався до втечі, прикордонникам довелося знову здійснити до попереджувальні постріли”, – йдеться у повідомленні..

Зі слів затриманого він є мешканцем населеного пункту Красноїльськ, 2003 року народження.
Надалі всі затримані особи були доправлені до прикордонного підрозділу. За невиконання законних вимог представників Держприкордонслужби та спробу порушення державного кордону, чоловіків притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 185-10 та ст. 204 КУпАП.

Реклама

Залишити коментар