Фільм про один день з життя українців сьогодні покажуть у семи країнах – Ukraїner

Сьогодні одночасно у 7 країнах і понад 50 містах транслюватиметься перший повнометражний фільм “Ukraїner. The Movie”. 

Прем’єра відбудеться о 19:00.

Про це повідомляється на сторінці Ukraїner.у Facebook.

Зазначається, що прем’єра відбудеться одночасно на більш ніж 60 локаціях у 7 країнах світу та в усіх регіонах України. Такого  раніше не відбувалося в історії українського кінематографу.

Це фільм, в основі якого – один день з життя українців у різних регіонах країни, створювали його три роки, кажуть організатори презентації.

“Фільм транслюватиметься на різноманітних майданчиках. Фантастичні люди живуть у кожному куточку нашої країни і нам надзвичайно приємно, що цього дня усю країну об’єднуватиме саме наш фільм. Будьте добрими до людей, що зголосилися створити прем’єру у вашому місті. Можливо хтось із них вперше береться організовувати таку подію – долучайтеся до творення кожної із цих прем’єр!

Якщо ваше місто є на мапі, але ви не можете знайти події – скористайтеся пошуком: назва вашого міста та назва фільму. Деякі з міст, що не потрапили на цю мапу, долучаться до показів пізніше – вже після прем’єри. Сама прем’єра фільму відбудеться ось за цим посиланням: https://youtu.be/rbbPxzqunYU Тільки ваше поширення цього посилання або допису допоможе фільму стати також і найбільш переглянутим онлайн!

А для тих, хто має лише телевізор – синхронно з нами прем’єра відбуватиметься на нашому каналі в мережі LanetTV, а вже о 23:50 у цей самий день фільм транслюватиме 24 канал”, – йдеться у повідомленні.

 

Реклама

Залишити коментар