Помічник Путіна назвав розведення військ поблизу Золотого хорошою новиною

Помічник президента РФ Володимира Путіна Владислав Сурков висловив задоволення розведенням військ на Донбасі поблизу населеного пункту Золоте-4 Луганської області.

Про це передає «ТАСС».

«Хороша новина. На ділянці в Золотому сторони обмінялися сигналами про готовність до розведення сил», — зазначив Сурков.

Він також подякував ватажкам самопроголошеної «ЛНР» за «напологливість і терпіння». Сурков додав, що сподівається, що «розведення все-таки відбудеться, і надалі не буде порушуватися Україною».

«Якщо все вийде в Золотому, потрібно відразу починати аналогічні процедури в Петрівському. Після чого, у такому ж темпі, розпочати підготовку до “нормандського саміту”», — заявив помічник Путіна.

У штабі операції Об’єднаних сил підтвердили, що розведення військ на Донбасі поблизу населеного пункту Золоте-4 Луганської області почалось 29 жовтня. Раніше про це повідомив глава Міністерства закордонних справ України Вадим Пристайко.

Глава Міністерства закордонних справ України Вадим Пристайко сподівається, що розведення військ на Донбасі, а саме поблизу населених пунктів Золоте і Петрівське відбудеться за 7-10 днів. За словами Пристайка, якщо не буде обстрілів і розведення відбудеться, це «відкриє шлях» до зустрічі Нормандської четвірки.

Реклама

Залишити коментар