Упродовж вихідних поліція Буковини задокументувала три факти незаконного зберігання наркотиків

Під час проведеня поверхневого огляду правоохоронці виявили та вилучили наркточні засоби та психотропні речовини. За фактами поліція розпочала кримінальні провадження.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
На стаціонарному посту в селі Оршівці поліцейськы зупинили автомобіль «Ford Focus» на іноземній реєстації , під час поверхневої перевірки  у 34-річного жителя Чернівців виявлено наркотики. Для документування злочину викликали Слідчо-оперативну групу яка вилучила 16 згортків з психотропною речовиною “амфетамін”, а також поліетиленовий пакет із канабісом.
У той же день під час патрулювання території облсуговування поліціейські зупинили 31-річного місцевого жителя у якого виявили таблетку лікарського засобу іноземного походження із вмістом наркотичної речовини «Бупренорфін».
Аналогічну таблетку працівники поліції вилучили у 28-річного чернівчанина по вулиці Залозецького.
За фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.
Усе вилучене поліцейські направили на експертизу до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.
Порушникам загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.
Реклама

Залишити коментар