“Стендап #янелох: сором за президента і гордість за добровольця” – Сенцов про відео з Зеленським

Режисер подякував бійцям “за те, що у нас все ще є своя країна”.

Звільнений з кремлівського полону режисер Олег Сенцов прокоментував гучне відео, де президент Зеленський в грубій манері сперечався з добровольцем, ветераном АТО.

“Переглянув вчорашнє гучне відео стендапа з серії #янелох. В результаті: сором за президента і гордість за добровольця. Не пишу про військових, бо не відчуваю на це морального права, оскільки не був на війні. Хочеться лише сказати їм спасибі, за те, що у нас все ще є своя країна”, – написав Сенцов у своєму Facebook.

Нагадаємо, під час візиту Зеленського на Луганщину один із добровольців запитав, чи зустрінеться Володимир Зеленський із ветеранами, щоб обговорити акції. На це Президент відповів, що приїхав обговорити заплановане розведення, а не акції. Між співрозмовниками виникла суперечка, в якій Зеленський наголосив “ти мені взагалі ніяк не можеш ультиматуми озвучувати”.

Опонентом президента виявився ветеран АТО і голова миколаївського Нацкорпусу Денис Янтар. За словами добровольця, Зеленський вже поза камерами повернувся і просив прибрати зброю.

Як згодом прокоментував сам Зеленський, про озброєних людей йому повідомили місцеві і тому вирішив дізнатися, хто вони. Саму суперечку назвав “емоційною розмовою”, а про суть конфлікту промовчав.

Реклама

Залишити коментар