На Буковині СБУ провела планові антитерористичні навчання

23-24 жовтня на території Сокирянського району Чернівецької області координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України в Чернівецькій області провела планові командно-штабні антитерористичні навчання.

Про це повідомляє пресслужба УСБУ в Чернівецькій області.

У тренуванні взяли участь представники регіональних підрозділів Служби безпеки, Нацполіції, Нацгвардії, Збройних Сил України, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Держспецзв’язку, органів державної влади та місцевого самоврядування.

Під час навчань правоохоронці виконували завдання з пошуку та знешкодження учасників умовної диверсійно-терористичної групи, які проникли на один із об’єктів енергетики підвищеної небезпеки І категорії уразливості. Відпрацювання завдань здійснювалося в умовах максимально наближених до реальних.

У ході тренувань учасники досягли поставленої мети не лише у відпрацюванні заходів із знешкодження умовних терористів, а й забезпечили кібернетичний захист об’єкта енергетики.

Проведений координаційною групою АТЦ аналіз кожного з етапів навчань засвідчив високий рівень готовності учасників до виконання завдань із запобігання терористичним загрозам та диверсіям у реальних умовах.

Управління СБ України в Чернівецькій області вдячне всім
небайдужим громадянам, які з розумінням поставилися до тимчасових обмежень і незручностей та надали допомогу у виявленні умовних терористів.

Реклама

Залишити коментар