Суд заборонив проводити конкурс на посаду керівника чернівецького пологового будинку №1

У Чернівцях Шевченківський районний суд міста заборонив міській раді проводити конкурс на заняття вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства “Міський клінічний пологовий будинок №1”.

Відповідну ухвалу суд прийняв 7 жовтня, повідомляє molbuk.ua.

Як зазначається у судовому документі, позивач, колишній головний лікар пологового будинку №1 Дмитро Манчуленко просив суд визнати незаконним і скасувати розпорядження міського голови Чернівців Олексія Каспрука щодо звільнення Манчуленка. Крім того, медик просив суд поновити його на роботі на посаді головного лікаря “Міського клінічного пологового будинку №1” з 24 липня 2019 року і зобов’язати Каспрука перевести Манчуленка з посади головного лікаря “Міського клінічного пологового будинку №” на посаду гендиректора комунального некомерційного підприємства “Міський клінічний пологовий будинок №1”.

Водночас Дмитро Манчуленко просив суд стягнути з пологового будинку № на свою користь середній заробіток за весь час вимушеного прогулу з розрахунку 1115,43 грн одноденної зарплати.

Шевченківський районний суд вирішив задовольнити частково заяву позивача про забезпечення позову. Окрім того, суд вирішив заборонити Чернівецькій міській раді, Управлінню забезпечення медичного обслуговування у сфері охорони здоров`я Чернівецької міської ради проводити конкурс на заняття вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства “Міський клінічний пологовий будинок №1”.

У судовій ухвалі також зазначено, що оскарження ухвали про забезпечення позову не зупиняє її виконання.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку протягом 15-ти днів з дня її проголошення.

Водночас, як повідомляється в оголошенні на сайті Чернівецької міськради, конкурсна комісія на заняття вакантної посади гендиректора комунального некомерційного підприємства “Міський клінічний пологовий будинок №1” прийняла до виконання ухвалу суду.

Реклама

Залишити коментар