Скандал з “Халабудою”: у Чернівцях звільнився директор парку “Жовтневий”

Директор чернівецького комунального підприємства “Парк “Жовтневий” Сергій Столяр написав заяву на звільнення, яку погодив міський голова Чернівців Олексій Каспрук.

Як повідомляє molbuk.ua, інформація про те, що Столяр звільнився з посади, оприлюднена в його електронній декларації на сайті НАЗК.

Окрім того, цю інформацію у коментарі кореспонденту molbuk.ua підтвердив сам Сергій Столяр.

“Так, я вже звільнився”, – повідомив він.

Водночас, на запитання журналіста, чи пов’язане написання заяви про звільнення із рішенням Чернівецької міськради щодо продовження дії договору із закладом харчування “Халабуда”, Сергій Столяр дав таку відповідь:

“Скажемо так – це одна із тих причин, чому я вирішив піти з посади. Це дало мені поштовх прийняти таке рішення”.

Він також дав ствердну відповідь на запитання, чи правда, що Столяр не готовий був підписати договір про продовження оренди із підприємцем Олександром Батюкевичем.

“Якщо би це було законне рішення, і були би законні підстави, то було би одне питання…”, – сказав Сергій Столяр.

За його словами, Олексій Каспрук погодив звільнення Столяра.

“Погодження мого звільнення пішло за згодою сторін”, – зазначив він.

Сергій Столяр був призначений на посаду директора парку “Жовтневий” 3 серпня 2015 року.

Як відомо, 3 жовтня депутати Чернівецької міської ради подолали вето, яке міський голова Олексій Каспрук наклав на рішення щодо продовження дії договору з підприємцем Олександром Батюкевичем щодо діяльності закладу харчування “Халабуда” у парку “Жовтневий”.

Довідка. Парк Жовтневий – найбільший парк Чернівців, який розташований уздовж вулиць Комарова, Пилипа Орлика, Воробкевича. Площа парку – 64,5 га.

Реклама

Залишити коментар