Поліцейські Буковини виявили два факти незаконного зберігання наркотиків

У Чернівцях правоохоронці вилучили таблетки підозрілого походження, зовні схожі на психотропні речовини, а в Кіцманському районі – канабіс.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

До поліції надійшло повідомлення від співробітника приватної служби охорони. Чоловік повідомив, що в одному з магазинів міста Чернівців спрацювала сигналізація. Приїхавши за викликом охоронці затримали невідомого чоловіка, який бешкетував. Про дії порушника одразу повідомили в поліцію.

На місці події слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції встановила особу порушника. Ним виявився 33-річний житель Черкаської області.

Під час проведення поверхневої перевірки порушника, правоохоронці виявили та вилучили пластмасовий контейнер з таблетками синього та коричневого кольору в кількості 30 одиниць.

Інший факт зберігання наркотичних засобів виявили поліцейські Кіцманського відділення поліції.

Патрулюючи територією обслуговування, працівники поліції зупинили підозрілого чоловіка. Під час проведення поверхневої перевірки, в кишені куртки правоохоронці виявили паперовий згорток із висушеним листям конопель.

Вилучені наркотичні речовини направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення експертизи.

За вказаними фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Правопорушникам загрожує до трьох років позбавлення волі.

Реклама

Залишити коментар