Значна частина Чернівців три дні ночі без водопостачання

У Чернівцях десятки вулиць на три вечори залишаться без водопостачання у зв’язку з проведенням робіт по підготовці до осінньо-зимового періоду на РВЧ “Попова” по очищенню, дезінфекцією резервуарів чистої води, перевірки роботи фільтрів, запірної арматури та створення запасу питної води.

Як повідомили у пресслужбі міської ради, води у великій частині міста не буде:
– з 23:00 11 жовтня до 07:00 12 жовтня;
– з 23:00 12 жовтня до 07:00 13 жовтня;
– з 23:00 13 жовтня до 07:00 14 жовтня.

Водопостачання відключать на наступних вулицях: проспект Незалежності, Героїв Майдану, Південно-Кільцева, Руська, Авангардна, Головна, Воробкевича, Івасюка, Комарова, бульвар Героїв Крут, Ентузіастів, Щербанюка, Достоєвського, О. Кобилянської, Соборна площа, Штейнберга, Богомольця, Гакмана, Кафедральна, Дзержика, Горіхівська, Заставнянська, Стрийська, Кармелюка та прилеглих вулиць.

Водопостачання Садгірського району та вулиць: Золочівської, Бережанської, Рогатинської, Тисменецької, Чортківської, Гусятинської, Січових Стрільців, Фастівської, Гагаріна, Севастопольської, Руської( від Л. Кобилиці до Руська,183), Білоруської, Узбецької, Б. Хмельницького, Сагайдачного та прилеглих буде здійснюватись без обмежень.

Комунальники просять зробити необхідний запас води, особливо тих, хто проживає на верхніх поверхах.

Реклама

Залишити коментар