На Кельменеччині поліцейські оперативно розшукали викрадений велосипед

Потерпілий залишив без нагляду свій двоколісний транспортний засіб. Жителька району скористалася безпечністю чоловіка та незаконно заволоділа його велосипедом. Упродовж декількох годин співробітники Кельменецького відділу поліції встановили злодійку та її місцезнаходження. У зловмисниці вилучено речовий доказ.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Учора, 7-го жовтня, до Кельменецького відділу поліції надійшло повідомлення від 29-річного жителя селища Кельменці про те, що невідома особа викрала його велосипед, вартістю 1,5 тисячі гривень.

Для з’ясування обставин злочину, на місце пригоди виїхало керівництво відділу поліції та слідчо-оперативна група.

Заявник розповів поліцейським, що залишив велосипед без нагляду біля сміттєзвалища поблизу Кельменців. Коли через 30 хвилин потерпілий повернувся, то велосипеда на місці вже не було.

Слідчо-оперативна група встановила коло осіб, які могли бути на місці злочину в момент його скоєння, та з’ясувала, що до крадіжки причетна 29-річна жителька села Вовчинець. Побачивши залишений велосипед, жінка викрала його. Зловмисниця пояснила працівникам поліції, що заволоділа чужим майном щоб поїхати в інше село до своєї рідні.

Слідчі Кельменецького відділу поліції внесли відомості за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією частини 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєння такого злочину жінці загрожує до трьох років позбавленням волі.

Реклама

Залишити коментар