У Чопі затримали буковинця, який намагався перетнути кордон з підробленими документами

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон на своїй сторінці у Facebook.

Учора, 4 жовтня, ввечері у пункт пропуску «Тиса» в напрямку виїзду з України прибув мікроавтобус «Mercedes». Під час перевірки документів його пасажирів прикордонний наряд виявив закордонний паспорт громадянина Румунії з ознаками підробки. Документ вирішили перевірити поглиблено і встановили, що він не відповідає встановленому зразку. Бланк паспорта перепрошивали, до того ж, у ньому були відсутні відповідні захисні елементи.
Під час перевірочних заходів у чоловіка, що пред’явив на контроль чужий документ, знайшли паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Правопорушник виявився 50-річним жителем Чернівецької області .
Підроблений документ вилучили та передали співробітникам слідчо-оперативної групи Нацполіції. Правопорушника притягнули до відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону України. Окрім того, на адресу слідчого відділу Ужгородського РВП ГУНП в Закарпатській області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів»., 
ввечері у пункт пропуску «Тиса» в напрямку виїзду з України прибув мікроавтобус «Mercedes». Під час перевірки документів його пасажирів прикордонний наряд виявив закордонний паспорт громадянина Румунії з ознаками підробки. Документ вирішили перевірити поглиблено і встановили, що він не відповідає встановленому зразку. Бланк паспорта перепрошивали, до того ж, у ньому були відсутні відповідні захисні елементи.
Під час перевірочних заходів у чоловіка, що пред’явив на контроль чужий документ, знайшли паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Правопорушник виявився 50-річним жителем Чернівецької області .
Підроблений документ вилучили та передали співробітникам слідчо-оперативної групи Нацполіції. Правопорушника притягнули до відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону України. Окрім того, на адресу слідчого відділу Ужгородського РВП ГУНП в Закарпатській області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».

Реклама

Залишити коментар