Чернівчанина призначили заступником Міністра оборони України

Чернівчанин Олексій Марценюк призначений заступником міністра оборони України.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

Сьогодні, 2 жовтня,під час засідання Кабінету Міністрів України Уряд схвалив низку кадрових призначень.

Зокрема, рішенням Уряду заступником Міністра оборони України призначено Марценюка Олексія Еразмовича.

Що відомо про Олексія Марценюка?

Марценюк Олексій Еразмович народився 30 жовтня 1981 року у Чернівцях.

У 1998 році закінчив Чернівецький міський ліцей №1. У 2003 році закінчив Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, отримав дипломи магістра та бакалавра фізики, обидва з відзнакою.

У 2004 році закінчив школу менеджменту Влерік (Vlerick Leuven Gent Management School, м. Гент, Бельгія), отримав диплом магістра загального менеджменту з відзнакою.

Трудову діяльність розпочав у 2000 році на посаді лаборанта фізичного кабінету в Чернівецькому міському ліцеї №1.

В 2001 та 2002 роках працював інженером-програмістом та майстром цеху у ВАТ “Чернівецький цукрозавод” (на сезонній основі).

З 2004 по 2005 рік – інвестиційний аналітик у бельгійському інвестиційному фонді. З 2005 по 2007 рік працював на різних посадах в інвестиційних банках ING Corporate Finance та Morgan Stanley в м. Лондон (Великобританія). З 2009 по 2010 рік – начальник відділу корпоративного розвитку в ЗАТ “Смарт-холдинг”, м.Київ

З 2010 року працював менеджером проектів, ТОВ “ІстВан”, м.Київ. Займається громадською діяльністю, є членом неформального об’єднання Самоврядування ПЕЧЕРСЬК.

Безпартійний.

У 2014 році на парламентських виборах балотувався на 221-му виборчому окрузі від політичної партії “Демократичний Альянс”.

Реклама

Залишити коментар