У екс-мера міста Ганьчжоу знайшли більше золота, ніж запаси Латвії, Литви та Естонії

У будинку колишнього мера міста Ганьчжоу (Китай) Чжан Ци під час обшуку виявили 13,5 тонни золота у вигляді злитків. Це більше, ніж золоті запаси Латвії, Литви та Естонії разом узяті, повідомляє Обозреватель з посиланням на Powerapple. 

Крім цього, в потаємному підвалі особняка 57-річного ексчиновника знайшли майже 40 мільярдів доларів, загалом у будинку – до 200 кілограмів нефриту й жадеїту, антикваріат і предмети живопису.

З’ясувалося, що чоловік також приховував декілька тисяч квадратних метрів розкішної нерухомості.

За інформацією журналістів, гроші, золото, предмети живопису та антикваріат колишнього мера змогли вивезти за допомогою декількох військових вантажівок.

За підрахунками експертів, на свої “заощадження” чоловік міг би двічі врятувати Грецію від дефолту. За правопорушення йому може загрожувати страта.

Реклама

Коментарі:

  • Зачем публиковать фейки. Если есть образование хотя бы за 4 класса, прикиньте вес 50 миллиардов в $100 банкнотах, и будет стыдно.

  • А коли нашим ворам буде загрожувати страта?

  • Уважающая себя нация , снимая портреты эдаких лидеров , вешает оригиналы !!! ..А в нашему селi , гнида ,- одного группового насильника – рецидивиста в президенты усадил, четырем , таковым же , амнистию нацарапал…Если бы его дочь – в “четыре смычка” ..небось своими руками головы отрезал бы , как ГОНГАДЗЕ ! ,,, А поки що, .. наша СПРАВЕДЛИВIСТЬ , тIльки в словарI , на букву С…А “вершители” судеб ,в “миротворцах”, увенчаны лаврами…!!!

Залишити коментар