Українська реперка Alyona Alyona виграла міжнародну музичну премію

Українська реперка Alyona Alyona (справжнє ім’я Олена Савраненко) отримала міжнародну нагороду Anchor award.

Про це йдеться на офіційній Facebook-сторінці нагороди.

Реперку нагородили за «масивний, динамічний драйв, поставлений на темні ритми, що качають» та за популярність у світі, яку вона отримала всього за рік з початку кар’єри.

Крім Олени за музичну премію боролися британська R&B-співачка Celeste, її земляки інді-рокери Drahla, інді і соул-дует з Нідерландів Feng Suave, норвезька поп-виконавиця Moyka і дівочий інді-рок-квартет The Hormones з Китаю.

Організатори премії Anchor зазначали, що в своїх піснях alyona alyona розповідає про жінок, які перебувають поза звичайних кліше про красу. Вона поп-артистка, яка працювала в супермаркеті і продавала косметику перш ніж стати викладачем і вивчати психологію, а зараз її кліпи, в яких вона танцює на тлі рідної Баришівки набирають мільйони переглядів.

Anchor — міжнародна музична премія, яка вручається перспективним молодим талантам. Починаючи з 2016 року, нагородження відбувається щорічно у вересні під час міжнародного фестивалю Reeperbahn Festival в Гамбурзі (Німеччина). Шість номінантів з різних країн світу вибирає рада музичних фахівців, а переможця визначає журі.

Реклама

Залишити коментар