Буковинець зняв відео про Україну з висоти пташиного польоту

У мережі опублікували відео з неймовірно красивими краєвидами різних куточків України під назвою “Україна – мій дім”.

Його автор – 22-річний фотограф Назар Дорошкевич, родом із смт. Берегомет Вижницького району, пише molbuk.ua.

Хлопець разом із дроном протягом року подорожував Україною та викладав фотозвіти зі зйомок у своєму Instagram. А напередодні опублікував у своєму Youtube відеоролик про красу рідної країни.

Всього Назар відзняв 40 відомих і маловідомих локацій, зокрема скелі Довбша, радіолокаційну станцію “Памір” на горі Томнатик, Буцький каньйон, Генуезьку фортецю, Ай-Петрі, Тунель кохання, Буковель, Долину привидів, Тараканівський форт, Олешківські піски тощо.

“Україна – це окремий світ, в якому є все!. Густі вікові ліси, мудрі і монументальні гірські хребти, загадкові ущелини, просторні долини, широкі і шумні ріки, а також кришталево чисті озера. Я хочу лише сказати: приїжджайте в Україну, насолодіться нашою гостинністю, пейзажами, прекрасним кліматом і створіть для себе одну з пригод у житті, яка найбільше запам’ятовується.

Цим відео я хочу звернутися до всіх, хто здатний бачити прекрасне, хто в пошуках нових відчуттів, незабутніх емоцій, до тих, хто в пошуку чудесних і казково красивих місць. Я вже давно “у справі”, але тільки зараз зрозумів, що пошук проекрасного базується не на здатності подорожувати далеко і за дорого”, – зазначив автор відео.

Реклама

Залишити коментар