В Ужгороді чоловік вистрибнув з вікна відділу поліції

З четвертого поверху міського відділу поліції в  Ужгороді вистрибнув чоловік, Державне бюро розслідувань розслідує дії правоохоронців за фактом можливого перевищення службових повноважень правоохоронцями.
Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на прес-службу ДБР.
Повідомляється, що ДБР у Львові розслідує за фактом можливого перевищення службових повноважень правоохоронцями Ужгородського міського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Закарпатській області.
Справа стосується перевищення влади або службових повноважень, якщо воно супроводжувалося насильством, застосуванням зброї або болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями (ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України).
У разі доведення провини правоохоронцям загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
За попередньою інформацією, 13 вересня співробітники поліції доставили двох громадян в приміщення Ужгородського міського відділу поліції, один з чоловіків вистрибнув з вікна службового кабінету четвертого поверху будівлі відділу поліції, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження, він наразі знаходиться на стаціонарному лікуванні в медичній установі.
Фото – dbr.gov.ua
Реклама

Залишити коментар