В Чернівецькій області на хабарі затримали двох прикордонників

На Буковині викрито двох офіцерів з числа керівництва відділу прикордонної служби «Красноїльськ» Чернівецького прикордонного загону, які налагодили механізм одержання неправомірної вигоди за незаконне переміщення тютюнових виробів через державний кордон до Румунії.

Про це повідомляє Держприкордонслужба в понеділок, 16 вересня.

Зазначається, що військоввих затримали 14 вересня під час проведених оперативних та слідчих заходів відділом внутрішньої та власної безпеки по Чернівецькому прикордонному загону спільно зі слідчими ТУ ДБР м. Хмельницький під процесуальним керівництвом військової прокуратури Чернівецького гарнізону.

Одночасно у містах Сторожинець та Чернівці міжвідомча група затримала цих військовослужбовців під час одержання від підлеглого неправомірної вигоди у розмірі 1500 євро та передачі військовослужбовцю 900 євро за вказане сприяння контрабандній діяльності.

Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ст. 368 та ст.369 Кримінального Кодексу України, та поміщено до ізолятора тимчасового тримання до обрання судом запобіжного заходу.

Вдалося викрити не тільки прикордонників, а й схему, за якою сигарети переправляли через кордон на одній з ділянок Буковини.

Реклама

Залишити коментар