Упродовж години сторожинецькі поліцейські розшукали крадія

Зайшовши до магазину, злодій викрав скриньку для пожертв. Чоловік і раніше потрапляв у поле зору поліції за вчинення кримінальних правопорушень. Поліцейські вилучили у злодія викрадене.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Увечері 8-го вересня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про крадіжку з магазину у місті Сторожинець. 37-річна заявниця розповіла, що невідома особа зайшла до продуктового магазину та, скориставшись тим, що продавець відлучився до комори, викрала скриньку для пожертв з грошима.

Для з’ясування обставин злочину на місце події виїхала слідчо-оперативна група Сторожинецького відділу поліції.

Правоохоронці опрацювали інформацію з камер відеоспостереження та завдяки отриманій інформації встановили особу зловмисника. Ним виявився 39-річний місцевий житель.

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Порушнику загрожує до трьох років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Реклама

  • За час не реально найти человека, это не так просто сделать, не верю, это не он украл, это вы менты украли и эму потом в руки дали её и с ней же нашли, если бы вы нашли бы его через лет так 10 возможно я бы вам и поверил, и то не факт!!!

Залишити коментар