На кордоні з пострілами переслідували контрабандистів

Про це повідомляє пресслужба Чернівецького прикордонного загону.

Аби зупинити групу зухвальців, що намагалися переправити чергову партію тютюну до Румунії, на Буковині прикордонникам довелося стріляти у повітря.

Учора, 20 серпня, близько 4-ї ранку за попередньою інформацією оперативних співробітників на ділянці відділу «Красноїльськ» прикордонники, за допомогою тепловізора, виявили рух кількох осіб з пакунками за спиною. Невідомі якраз ішли в напрямку кордону, до якого залишалося 20 метрів.

Під час спроби затримати правопорушників, останні вдалися до втечі покинувши ноші. Переслідуючи втікачів охоронцям кордону довелося здійснити кілька попереджувальних пострілів у повітря. Жодної реакції від правопорушників не було.

Врешті, в ході пошукових заходів неподалік кордону група реагування виявила коня. Скоріш за все саме цією твариною правопорушники доправляли ящики із сигаретами до кордону. Заходи щодо пошуку причетних осіб до протиправної діяльності тривають. Відносно підакцизного товару, а саме 3-х тисяч пачок сигарет, що залишили правопорушники, то їх незабаром буде передано співробітникам ДФС.

Реклама

Залишити коментар