Новообраний Зе-депутат назвав журналістку “тупою вівцею”

Реакція з боку журналістки не забарилася.

Максим Бужанський – обраний народний депутат, представник партії “Слуга народу” – у своєму Telegram опублікував повідомлення, в якому назвав журналістку “Нового времени” Ольгу Духнич “тупою вівцею”. Про таке повідомляє “Радіо Свобода“.

“Чергова тупа вівця, що представляється журналісткою одіозного ЗМІ НВ, в інтерв’ю з представником “Слуги народу” заявила, що я ностальгую за СРСР і “часами Януковича”. Розумію, що деякі колеги занадто стримані, щоб називати речі своїми іменами, тому прийду їм на допомогу. Тупа вівця з одіозного ЗМІ”, – написав Бужанський.

Реакція з боку журналістки не забарилася: “Щось відповідати пану Бужанському – це як спроба з’ясувати відносини з голубом, який нагадив вам на рукав пальто”.

Крім того, журналістка також закликала майбутнього народного депутата вибачитися перед “Новым временем”.

Слід зазначити, що під час інтерв’ю з лідером “Слуги народу” Дмитром Разумковим Духнич справді сказала, що Бужанський “ностальгує за СРСР і часами Віктора Януковича.

Крім того, цей інцидент прокоментувала у Facebook народний депутат України Ірина Геращенко.

“Я висловлюю свою солідарність з НВ і в першу чергу з пані Ольгою Духнич. Вона дала дуже гідну відповідь одному персонажу на його образу. Але треба віддати належне, цей персонаж не вперше дозволяє собі принизливі й зневажливі слова на адресу інших людей, думки й позицію яких він не поділяє. Правда, до цього він вправлявся в приниженні народних депутатів і депутаток. Але ж сміятися з вад депутата, його зовнішнього вигляду, принижувати його в нас стало нормою, це ЗМІ культивують, а не засуджують. Журналісти жодного разу публічно не засудили цього персонажа, коли він культивував свою ненависть до всього і всіх, в т. ч. на ТБ. Можливо, прийшов час більшої толерантності й взаємоповаги?” – йдеться в тексті повідомлення.

У партії “Слуга народу” вже відреагували на інцидент.

Перед журналісткою таки вибачилися, але там вважають, що образливі слова Бужанського були, хоч і неетичною, але “достатньо зрозумілою реакцією” на оціночні судження стосовно особистих почуттів, які він нібито має до СРСР та певних українських політиків.

Реклама

Залишити коментар