Епатажні Бадоєв і Коляденко поставлять парад до Дня Незалежності

Святкування Дня Незалежності цього року буде сюрпризом для українців

День Незалежності України цього року буде проходити нестандартно. Замість традиційного параду президент Володимир Зеленський анонсував проведення “Ходи Гідності”, яка буде проходити за європейським форматом.

Режисерами аналогу параду до свята, яке українці відзначать 24 серпня, стали відомий кліпмейкер і екс-партнер Володимира Зеленського по бізнесу Алан Бадоєв разом з хореографом і режисером Оленою Коляденко. Про це Бадоєв написав на своїй Instagram-сторінці.

Перша репетиція відбулася вранці 15 серпня на авіаційному заводі “Антонов” у Києві.

У “Ході Гідності” візьме участь гордість країни: представники різних українських військ, ветерани АТО, вчителі, спортсмени, медики, волонтери, дипломати, а також, звичайно, головна гордість України – діти.

“День Незалежності – це честь і пам’ять нашої країни. У цей святковий і урочистий день ми хочемо додати трохи видовищності, зрозумілої кожному українцю. Безумовно, основні державні канони будуть дотримані. Ми їх шануємо і намагаємося врахувати всі деталі”, – говорять режисери дійства.

“Нам є ким пишатися! Нам є з ким будувати наше спільне майбутнє, є кому його захистити, і ми хочемо це показати всій Україні!” – коментують постановники ходи.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

❤️ Алан Бадоєв I Олени Коляденко стали режисерами «Ходи Гідності» до Дня Незалежності Перша репетиція відбулася сьогодні вранці на авіаційному заводі «Антонов» у Києві «Хода Гідності» – це масштабний захід, в якому візьме участь «гордість країни»: представники різних військ, ветерани АТО, медики, вчителі, спортсмени, дипломати, волонтери, а також діти. «День Незалежності – це честь і пам’ять нашої країни. У цей святковий і урочистий день ми хочемо додати трохи видовищності, зрозумілої кожному українцю. Безумовно, основні державні канони будуть дотримані. Ми їх шануємо і намагаємося врахувати всі деталі. Головними героями свята стануть люди, українці, наші співгромадяни, які своїм талантом і працею створюють історію нашої країни! Нам є ким пишатися! Нам є з ким будувати наше спільне майбутнє, є кому його захистити, і ми хочемо це показати всій Україні!» – коментують режисери. @kolyadenkolena @badoevteam_official #BADOEV2019

Допис, поширений Alan Badoev (@alanbadoev)

Реклама

Залишити коментар