Поліція розшукала злодія, який обікрав таксиста на Сторожинеччині

Не розрахувавшись за проїзд, пасажир таксі викрав у водія барсетку, у якій знаходилися гроші та особисті документи потерпілого. За скоєне правопорушнику загрожує до трьох років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У липні поточного року з повідомленням про крадіжку до поліції звернувся 37-річний чернівчанин. Заявник повідомив, що у селі Банилів-Підгірний Сторожинецького району невідомий чоловік не оплатив проїзд у таксі на суму майже 900 гривень. Крім цього, зловмисник викрав із салону автомобіля барсетку з документами й грошима та втік у невідомому напрямку.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники сектору кримінальної поліції Сторожинецького відділу поліції встановили та розшукали крадія – 18-річного жителя району.

Слідчі оголосили злодію про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Реклама

  • Ну вы уже обнаглели менты вот теперь я начинаю действовать, так что остановите меня пока не поздно пока я не наделал очередные глупости, но я сомневаюсь что у вас что то получиться со мной сделать.Положу Всех!!!!

Залишити коментар