45 вчителів з Буковини номінували на премію Global Teacher Prize Ukraine

Ця відзнака покликана показати суспільству, наскільки важливу роль відіграє педагог у майбутньому країни і світу.

Освіторія назвала головні цифри та тренди Global Teacher Prize Ukraine 2019. Починаючи з оголошення старту в Unit City 11 квітня, організатори отримали 2939 заявок.

Це третій рік проведення премії, та він дійсно унікальний, адже цього року, окрім імені Головного переможця, який отримає 250 тисяч гривень та поїздку в Дубай на Global Education and Skills Forum, оголосять також імена переможців у спеціальних номінаціях: «Учитель-новатор»: від Microsoft поїде на Міжнародний освітній форум. «Учитель-митець»: проведе вікенд у музеях Відня .

«Вибір українців»: полетить переймати досвід у закордонних колег. «Вибір серця»: Наталії Мосейчук отримає 70 тисяч гривень. Також будуть ще й цінні призи: Інтерактивна панель вартістю 130 тисяч гривень від компанії EdPro встановлять в одній зі шкіл. Навчальний заклад одного з учасників поповнить бібліотечний фонд новими сучасними книжками від Видавництва Старого Лева.

Навчання вартістю 40 тисяч гривень для вчителів англійської мови підготував Grade Education Centre. Комплект сучасного обладнання від компанії B-Pro отримає один з вчителів природничих дисциплін.

Реклама

Залишити коментар