Зеленський: Україна спростить отримання дозволу для відвідання Криму переселенцями

В Україні найближчим часом на законодавчому рівні буде затверджено положення, яке спростить отримання дозволу для відвідування Криму для переселенців.

Про це сказав президент України Володимир Зеленський під час брифінгу в Туреччині, передає УНН.

“Сьогодні Росія зразка 21-го століття знову несе біль та горе та біль на кримську землю, вдаючись до ганебних репресій. Багато кримських татар були змушені знову залишити свій рідний дім, а ті хто залишився – страждають від арештів, обшуків та постійних утисків”, – сказав президент.

Він зауважив, що Україна не втомиться привертати увагу міжнародної спільноти до порушення прав кримських татар окупаційною російською владою в Криму, а також уважно вивчає проблеми кримських татар-переселенців, що вимушені були покинути Крим через російську агресію.

“Запевняю всіх вас – Україна не залишить переселенців сам на сам з їх проблемами. Ми також розуміємо, як важливо для вас відвідувати родичів та рідну землю. Найближчим часом на законодавчому рівні буде затверджено положення, яке спростить отримання дозволу для відвідування Криму”, – наголосив Зеленський.

Реклама

Залишити коментар