Мати покинутої у валізі дитини дає свідчення: що відомо на цей момент

2 серпня завдяки пильності громадян та поліції була знайдена Анна Пілявська –  матір, яка покинула у валізі свого сина, тіло якого було знайдене 26 червня поблизу околиць міста Чернівці.

За повідомленням заступника начальника Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області Дем’яна Голянського, з матір’ю проводяться слідчі дії працівниками поліції Чернівецької області на території Хмельницької області, де вона і знаходиться.

“Згідно наданих показань, вона (матір – ред.) пояснила, що ввечері, 25 червня у її дитини різко погіршився стан здоров’я, підвищилась температура, вона дала дитині необхідні ліки і лягла спати. Після того як вона прокинулась виявила, що у дитини були судоми. Після пошуку ліків, вона помітила, що дитина була мертвою.
Боячись, що її звинуватять у неналежному догляді за дитиною, вона помістила тіло дитини у валізу та вивезла її подалі від тимчасового місця проживання та сама втекла з місця події і у подальшому переховувалась до 2 серпня, поки не було встановлено її місцезнаходження”, – повідомив правоохоронець.

Цим показанням у подальшому буде надана юридична оцінка діям належної особи.

Реклама

Залишити коментар