Чернівецька поліція викрила двох кишенькових злодіїв

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Зокрема, до Чернівецького відділу поліції звернувся мешканець міста Чернівців та повідомив про факт крадіжки.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького відділу поліції. Поліцейські встановили, що у маршрутному автобусі невідомий чоловік шляхом вільного доступу викрав гаманець одного із пасажирів, у якому знаходились грошові кошту у сумі 750 Євро.

перативники Управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області за допомогою небайдужих громадян встановили та затримали зловмисника. Ним виявився 36-річний місцевий житель.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Зловмисника затримано на місці події у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Інший аналогічний злочин задокументували поліцейські Шевченківського відділення поліції. 54-річний місцевий житель повідомив, що під час проїзду в маршрутному транспорті невідомий викрав із кишені штанів кошти загальною сумою 600 гривень.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції, працівники Управління карного розшуку та працівники Управління патрульної поліції. Правоохоронці оперативно встановили особу крадія. Ним виявився 38-річний місцевий житель.

Речові докази вилучено та направлено на експертизу.

Реклама

Залишити коментар