Подруга секретарки виконкому Чернівців таки отримає землю – рішення суду

Чернівецький окружний адміністративний суд скасував розпорядження секретаря міськради Василя Продана про зупинення дії рішення, згідно з яким міськрада виділила дороговартісну ділянку землі на вулиці Дзержика подрузі секретаря виконкому Антоніни Бабюк, громадянці Світлані Бежан.

Відповідне рішення оприлюднене в єдиному реєстрі судових рішень, пише molbuk.ua.

“Визнати протиправним та скасувати розпорядження Чернівецького міського голови від 07 березня 2019 року №75-р Про зупинення дії пункту 1.9 рішення міської ради VII скликання від 05 березня 2019 року №1683 “Про розгляд звернень громадян щодо надання дозволів на складання проектів відведення земельних ділянок”, – йдеться у тексті рішення суду.

Окрім того, суд постановив стягнути з Чернівецького міського голови на користь Світлани Бежан судові витрати у виді судового збору в розмірі 768 гривень 40 коп.

Також зазначається, що рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. Апеляційна скарга на рішення суду може бути подана до Сьомого апеляційного адміністративного суду через Чернівецький окружний адміністративний суд протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Як відомо, 5 березня 2019 року Чернівецька міська рада виділила ділянку землі на вулиці Дзержика громадянці Світлані Бежан. При цьому депутати відмовилися передати цю ділянку землі сім’ї загиблого бійця АТО.

З Facebook-дописів на сторінці секретаря виконавчого комітету Чернівецької міськради Антоніни Бабюк стало зрозумілим те, що Світлана Бежан приятелює із чиновницею.

Згодом депутат міськради Олександр Ставчанський закликав Продана зупинити дію цього рішення, що секретар міськради і зробив 7 березня.

Пізніше заявниця Світлана Бежан подала до суду позовну заяву, в якій вона просила скасувати вето Продана, яке він наклав на земельне питання.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар