У Вінниці розглядають апеляцію щодо поновлення Каспрука на посаді Чернівецького міського голови

У Вінницькому апеляційному суді розпочався розгляд апеляції щодо поновлення Олексія Каспрука на посаді Чернівецького міського голови.

Наразі юрист Попов, який представляв інтереси міської ради у справі про поновлення Каспрука на посаді, наполягає на тому, щоб і надалі міську раду представляв він,  а не юрист із юридичного управління.

Також він заявив, що Олексій Касппук відмовився від його послуг. Наразі вирішується питання чиї інтереси має представляти Попов – міської ради чи третьої сторони.

Суд вирішив, що Попов у процесі залишається, як представник третьої особи, тобто секретаря міської ради Продана. А міську раду представлятиме юрист з юруправління.

“Василь Продан абсолютно дарма заявив про конфлікт інтересів під час обговорення проекту рішення про припинення повноважень міського голови”, – заявив щойно у суді представник Продана Анатолій Попов
” Обговорення в комісіях мається на уваз Я його переконував цього не казати, він сказав”, – додав юрист
Тобто фактично Попов визнав, що консультував Василя Продана, коли той готувався усунути мера.
Наступне засідання суду віжбудеться 30 вересня о 10:00 в режимі відокнференції.
Наживо дивіться тут:

Реклама

  • Каспрук пішов з засідання суду, чим виказав неповагу до депутатів, самого суду, учасників процесу, чернівчан, які вболівають за нього і проти. Начебто щось повідомили йому важливе, що треба вирішувати негаййно (прошу, коли повернеться, обовязково спитати, що змусило мера покинути судове засідання). Цікаво, чи вважається, що він на роботі і навіщо поїхав до Вінниці? Щоб також бездіяти? Зрозуміло, зараз засідання відкладуть і почнеться основне дійство, Пропоную суддям брати по найвищій ціні. У цих персонажів платити є чим. Так що, як казав Булгаківський Коровьв; “Граждане судьи не стесняйтесь, заходите в наш магазин!”.

Залишити коментар