Попов визнав, що рік тому допомагав Продану усунути мера Чернівців

У Вінницькому апеляційному суді сьогодні, 25 липня, почали розглядати апеляцію щодо поновлення Олексія Каспрука на посаді Чернівецького міського голови.

Під час засідання представник третьої сторони Анатолій Попов фактично визнав, що консультував секретаря міськради Василя Продана, коли той готувався достроково усунути Олексія Каспрука з посади міського голови.

“Василь Продан абсолютно дарма заявив про конфлікт інтересів під час обговорення проекту рішення про припинення повноважень міського голови”, – заявив щойно у суді представник Продана Анатолій Попов, маючи на увазі обговорення в комісіях.  “Я його переконував цього не казати, він сказав”, – додав юрист

Тобто, фактично Попов визнав, що консультував Василя Продана, коли той готувався усунути мера з посади.

Наступне засідання суду відбудеться 30 вересня о 10:00 в режимі відеоконференції.

Реклама

Коментарі:

  • Каспрук пішов з засідання суду, чим виказав неповагу до депутатів, самого суду, учасників процесу, чернівчан, які вболівають за нього і тих, хто проти. Начебто щось повідомили йому телефоном важливе, що треба вирішувати негайно (прошу, коли повернеться, обовязково спитати, що змусило мера покинути судове засідання). Цікаво, чи вважається, що він на роботі і навіщо поїхав до Вінниці? Щоб також бездіяти, чи ні, більш точно, як завжди діяти підкилимно? Зрозуміло, зараз судове засідання відкладуть і почнеться основне улюблене суддівське дійство, Пропоную суддям брати по найвищій ціні. У цих персонажів платити є чим. Так що, як казав Булгаковський Коровьв: “Граждане судьи не стесняйтесь, заходите в наш магазин!”.

  • Дурню, на суд Каспрук поїхав за викликом суду!!!!!!!! Це його обов’язок.

  • Сергію прошу дотримуватись правил вічливості. Приймати участь в судовому засідання, за загальним правилом, це право, а не обовязок. Якщо є твої представники-фахівці права і розглядається сугубо юридичне питання, то немає сенсу приймати участі у справі. Але, якщо вже прибув для участі і використовуєш робочий час, то будь добрий користуйся процесуальними правами, активно захищай свою позицію. Якщо ж просто бовтаєшся коридорами суду з телефоном, то бери відпустку без збереження заробітної плати. Така моя точка зору. А ти мені про дурня, абсолютно не етично.

Залишити коментар