Біля ДБР на машину Порошенка вистрибнув чоловік, зав’язалася бійка

Народний депутат, голова української делегації в ПАРЄ Володимир Ар’єв на своїй сторінці у Twitter повідомив, що на автівку п’ятого президента України Петра Порошенка напали “тітушки”, після чого вчинили бійку з охороною.

Слід зазначити, що після нападу молодики втекли в бік площі Перемоги.

“За ними погналися два десятки поліцейських. Троє-четверо класичних тітушок-спортсменів. Часи регіоналів повертаються з шаленою швидкістю”, – йдеться у тексті повідомлення.

Як свідчить відео, продемонстроване в ефірі 5 каналу, на капот автомобіля Порошенка вистрибнув чоловік. Підбігли охоронці Порошенка. Чоловіка стягли з машини. Зав’язалася бійка. Невідомий також застосував газовий балончик. Втрутилася “поліція діалогу”.

П’ятий президент України Петро Порошенко прийшов на допит до ДБР, хоча у спілкуванні з журналістами наголосив, що про допит дізнався зі ЗМІ, які посилалися на Telegram колишнього заступника голови АП Януковича Андрія Портнова. Варто зауважити, допит відбувався щодо справи про продаж заводу “Кузня на Рибальському”. Як зазначив Порошенко, продаж відбувався прозоро і без його особистої участі.

Реклама

Залишити коментар